Ahad, 23 November 2014

Liyanaaaaaa Farhah.

 Ok! Ini Liyana Farhah :) Dia suka Pito :P haha~ Lawa kan? hm hm. Kami suka selfie!! Tak percaya?
 
 Haha~ Ambik kau! Nasib baik dia aku lawa, kalau tak rosak muka dia :P This is my bestie for sure ;) Thanks Kawan!

Sabtu, 22 November 2014

Kita comel yow!





Selfie yang terakhir, mungkin :'(
Apa2 pun sempat selfie dengan kengkawan kesayangan aku ni :) Mereka comel bukan :D Ini gambar yang paling aku suka! Why? Sebab ada besties :) Adli , bukan :P Gambar ni cantik, marvelous! 'cause langit kat atas tuh !! Cantik gila :) #6Jed2014

Last Day!!

 


Tangkap gambar dengan kengkawan #6Jed2014 ;) Macam2 gaya ada. Btw , kita orang pakai  baju  #6Jed2014 *clap* 

Jumaat, 21 November 2014

Ma best best best bestie :)

 
 


We're crazy and I know it ;) Selfie with my bestie yang kusayangi so much! Yang pakai baju sekolah tu Liyana Farhah. Lawa kan? Dia suka budak capital F. haha XD Yang pakai baju pj tu plak, Faqihah Husna dia busuk, yeh! haha jk :) This is ma school bestfriend 'til jannah, In shaa Allah :)

Mengedik sebentar~

Haha! Ini pag tadi. Perasan jadi pengawas jap :P Dah lama tak jadi pengawas. Pernah jadi pengawas masa year 3 je. Pastu tukar U3 jadi murid biasa. Harini dapat merasa jadi pengawas kat U3. Actually ini tudung Faqihah :P Pinjam sebentar! 

Khamis, 20 November 2014

Flower crown

Ceh, wore "Flower crown" plak! Btw tengah selfie ni! Selfie ngan Husna, Auni, Fatin, Farah Ashikin and Shasya (tapi muka dia x nampak) ;) Haha, malunyaaaaa! Ma face. Masa ni dekat surau, tempat yang dijamin untuk guna phone dan camera lol :P Haha itu saja. #6Jed2014

Matematik :*

Serious talk! Mathematics is fun ;) Kalau kita dapat A lagi lah bertambah fun benda tu ;) Btw, photographer aku ni , Fatin :P 
Haaaa, ini dia. Ceh, tengah mengira :P Dulu both of us, Fatin ngan aku selalu dapat B masa matematik, tapi bila dah suka matematik kita orang selalu dapat A ;) Tapi takdalah macam Ain Syazwani yang selalu dapat 99% // 100% tu. Kitaorang dapat A pun 80 lebih je . Yang sebelah Fatin tu , Ainun :) Lawa kan? Ada budak capital K minat kat dia. wahwah :* Haha ok tu je lah..


Merayau :P


                                                   
                                                      








Ini gambar tadi ;) Merantau kawasan sekolah dengan Auni , Husna , Wawa , Shasya dan Fatin. Pergi bengkel kh pastu studio muzik ,jalan2 ke ict plak.  Best gila ;) Best moment ngan dorang :D orang lain suma dekat dewan baiduri kitaorang merayau , haha :P #6Jed2014

Sab ku :)

Itu sabirah ;) Nama manja dia, Syiqah :P haha. Dia ni pandai ,cantik and kind-hearted ;) Sometime aku akan gaduh ngan dia sbb seorang lelaki, walau dia tidak menyukai lelaki itu :P Gaduh2 pun nanti baik balik ;) Aku suka kawan ngan dia sebab dia baik, tapi kekadang tu dia garang sikit haha . sory sab , kalau aku ada sakit kan hati kau ke, or whatever yg boleh buat kau sentap habis :) Thanks for being my friend, even tho we're not bestfriend, I'm sure we can be a bestfriend ;)

Ma bestie since year three :')

Ceh :P lebih kurang, haha. by the way ini dekat depan bilik j-qaf ;) Aku dengan kawan baik waktu darjah 3, Fatin Syazwani ;) Dia ni comel kan? Mestilah~ Satu lagi perkara! Dia suka capital A :D lol . Thank you a lot for being my bestfrien since year three 'til now :)

Baju 6Jed 2014 :)



Baju #6Jed2014 !! Ramai tak puas hati 'cause baju tak ikut design yg direka. Aku pun tak puas hati tapi alhamdullilah , siap jugak baju 6Jed ni :) Yang bestnya ada nama 41 budak 6Jed :D Nama fatin ada 2 kali, pastu nama arfain takda! Crying a lot~ *I'm jk* Yehh ;) Cool kan?

Rabu, 19 November 2014

Si wawa~

Itu wawa :) Nama betul dia Nor Farah Najwa ;) eh eh, Farah jugaklah. haha, kami geng farah dalam 6Jed ;) Dia comel kan? Jom describe dia :D dia pandai tu jelah kot haha :P Orang kata dia ni gedik! Actually tak pun! Dialah yg tolong aku dalam Hari Kanak2 :) Macam mak orang plak! hehe. Ok sekarang nak describe si photo boom kat belakang tu. Ku panggilnya "Keknis" disebabkan namanya Nurul Hanis. Dia ni busuk, cehh kidding. Dia pandai and dia rajin :) Ok that all. #6Jed2014

Selfieeeeee

Selfie memanjang. haha :P yang dua orang belakang tu ma besties, yang pegang kamera ni plak ma crush :P Haha, kami kerja selfie je. Keluar2 surau tengok semua orang dah balik :D kitaorang berempat yang last balik, haha. Biar balik lambat, yang penting ada kenangan! Ini kisah semalam, harini pun hampir balik last skali :D tapi tak! #6Jed2014 Farah, AshikinFaqihah and crushku, Najwa :)

Ketua kelas 6Jed (2014)

Cantik kan? haha. Siapa tu? Mestilah ketua kelas 6Jed :) Dia ni baik tetapi kekadang blur. hehe, dalam kelas dia digelar "Ketua Kelas Blur". seblur dia tapi dia pandai :) Susah tau nak bergambar ngan dia, 'cause dia jarang datang sekolah. Ini pun gambar pagi tadi :) Cer tengok budak lelaki belakang tu! haha, tu "Doraemon 6Jed" ceh :P describe orang belakang plak :D haha. klah tu je ;) #6Jed2014

Ma crazy friend

'cause she's my crazy friend :) Time ni tengah buat kerja gila :P Ambik alas meja guru then buat macam skirt. Warna skirt tu PURPLE :) Our fav. colour~ Suka kawan dengan dia, 'cause dia friendly, baik, pandai and semua yang positif lah :) Hope we'll not separate 'til jannah :)

Jamuan Perpisahan Tahun 6 JED (2014)


Perkara ini berlaku semalam . Best gila!! Lebih kurang 2/5 guru sesi pagi yang datang kat jamuan 6Jed . Guru besar , penolong kanan semua datang . Meriah gila~ Last2 kitaorang celebrated birthday Puan Noorhayati :) Semua sporting! 6Jed is the best! Semoga kita tak berpisah :)